DE PIZZABAKKERIJ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1092 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De PizzaBakkerij. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 20:00 De bestelling zou ca. 40 minuten duren, dit werden er 65. Er zat nauwelijks mozzarella en parmezaan op en de truffel heb ik niet geproefd. De pizza was ook niet warm. Bij tevredenheid werd een recensie op prijs gesteld, m.a.w. bij ontevredenheid niet
20 nov 2022 om 9:32 Erg lekker en warme pasta en pizza. Aanrader!!
19 nov 2022 om 21:07 Pizza er zwart van onderkant en heel weinig extra olijven
17 nov 2022 om 20:46 Pizza was vrijwel koud en de bruschetta zompig. Best oké lekker maar niet het geld waard.
13 nov 2022 om 9:02 De smaak van het eten was goed. Ik denk dat ik alleen wel helaas te ver woon (west) om te laten bezorgen, want mijn pizza was koud. Ik vond het ook best wel duur.
7 nov 2022 om 9:34 De bestelling was 1,5uur van tevoren geplaatst en kwam op de gewenste tijd aan. Alleen was de pizza en de pasta erg koud. Zo jammer en gezien de prijzen (bijna 40 euro voor 1 pizza en 1 pasta) vind ik dit niet kunnen
4 nov 2022 om 21:44 Eten was prima, maar anderhalf uur moeten wachten op de bestelling. In de ontvangen mail na bestellen wordt aangegeven dat er contact wordt opgenomen wanneer het bezorgen langer duurt dan normaal ... Helaas kwam er nooit een belletje....
27 okt 2022 om 14:43 Het deeg was een beetje oud en taai. De toppings waren wel heel lekker en de bezorging was snel.
24 okt 2022 om 0:16 Goeie winkel! Omdat 1 ingrediënt niet aanwezig was voor de pasta kreeg ik een belletje wat ik ipv zou willen.. dat is goed zaken doen! Dank, succes
21 okt 2022 om 0:16 Was top thanks guys :)
20 okt 2022 om 21:08 Warme verse pizza binnen een snelle tijd, ik ga vaker bestellen!
16 okt 2022 om 12:10 Erg lekkere pizza! En zelfs een glutenvrije optie voor mijn vriend, hij vond de pizza ook erg lekker!