DE PIZZABAKKERIJ

DE PIZZABAKKERIJ Een echte Italiaanse houtoven!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1065 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De PizzaBakkerij. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 23:08 Was super mooi op tijd (had 20:00 gevraagd, was er 20:00), maar ze waren niet warm. Erg jammer want t zijn goede pizza’s. Misschien toch te vroeg gebakken en toen laten staan oid. Niet zoals het hoort voor die prijs pizza’s
5 aug 2022 om 20:32 Nog nooit zo'n vieze pasta gegeten.. pasta carbonara zonder spekjes en een flinterdunne roomsaus. Heeft niks met carbonara te maken.. rode peper ook er overheen gevlogen.
3 aug 2022 om 19:30 Pizza's waren heel vochtig en de verdeling was niet zo. De milkchake's waren meer melk met een smaakje dan een koel drabkje
10 jul 2022 om 22:08 I was a big fan of this pizzeria, but during the last year I got if 4-5 times the pizzas burned. Toppings are still the best in Rotterdam, but the burned taste covers it.
9 jul 2022 om 10:50 Prima pizza.
6 jul 2022 om 11:43 Eten was slecht. 4 pizza’s en 1 pasta besteld. Pizza’s waren zacht en de pasta was zo droog het leek net de sahara. Ik ga niet meer bestellen.
4 jul 2022 om 18:29 Very tasty. Next time I will ask for the pizza to be cut
3 jul 2022 om 22:06 Spaghetti carbonara besteld.spagetti was goed maar saus was er haast niet wat heel jammer is.
2 jul 2022 om 20:18 Erg lekkere pizzas. Besteld op verkeerd adres, was geen probleem dit telefonisch te wijzigen.
23 jun 2022 om 20:09 Super eten, en toppertje van een bezorgster!
20 jun 2022 om 18:52 Voor de tweede keer helaas geen basilicum op de margerita op zondag. 1 ster omdat we na de helft al gegeten te hebben, we ook een haar vonden.. bezorging verder heel prima!
7 jun 2022 om 22:01 Pasta niet gaar, bitter en alleen maar stukjes vet in de spek. Niet te eten. Pizza ook bijna helemaal weggegooid. Zonde van €35.